Sport

Praznik košarke za vikend u Pirotu

U Pirotu će u hali “Kej” za vikend osim veoma važne utakmice između KK Pirota i Vojvodine, biti organizovan i turnir kadeta na kome će osim domaćina KK Pirota učestvovati i KK “Poletarac” iz Kosovske Mitrovice, kao i KK “Junior” iz Niša.

pirot jagodina

Ovog vikenda gosti KK”Pirot” će biti dva prijateljska košarkaška kluba, “Poletarac” iz Kosovske Mitrovice” i niški KK”Junior”. Kadeti i junioori tri kluba će zajedničkim navijanjem sa tribina pomoći seniorima KK”Pirot” na važnoj utakmici 24. kola Druge lige Srbije protiv novosadske “Vojvodine”, a pre i posle te utakmice, kao i dan posle nje će odigrati kadetski turnir i jednu prijateljsku utakmicu.

KK”Poletarac” iz Kosovske Mitrovice je jedna od najuspešnijih ekipa mlađih kategorija Raško-Kosovsko Mitrovačkog Regionalnog Košarkaškog Saveza. KK”Junior”, predvođen trenerom Milanom Tubićem, dovodi u Pirot dve selekcije: kadete i juniore, koji su uspešno odigrali Kvalitetnu Ligu KSIS. Zato pozivamo sve pirotske zaljubljenike u košarku, posebno simpatizere KK”Pirot”, da ovog vikenda dođu u halu Kej i pogledaju niz kvalitetnih košarkaških predstava.

Raspored utakmica:

Subota:

13 h ………….. KK”Poletarac” Kosovska Mitrovica – KK”Junior” Niš

20 h ………….. KK”Pirot” Pirot – KK”Junior” Niš

Sudije: Pavle Aleksić i Borko Despotović

Nedelja:

12,15 h ……… KK”Pirot” – KK” Poletarac” Kosovska Mitrovica

14 h ………….. KK”Pirot” Pirot – KK”Junior” Niš   (PRIJATELJSKA UTAKMICA)

 

Sudije: Borko Despotović / Žarko Stamenović

 

Najavljujemo i utakmice mlađih kategorija u prvenstvu Regiona Istočne Srbije. Sve selekcije gostuju:

PIONIRI  ………….. (2000.godište) KK”Dimitrovgrad”-KK”Pirot” ….. subota, 12.01.2014. 12 h

MLAĐI PIONIRI  (2002.godište) KK”Trijumf” Niš – KK”Pirot” …… nedelja, 13.01.2014. 12,30 h

MINIBASKET SELEKCIJA (2003.g) KK”Medžik” Niš – KK”Pirot .. nedelja, 13.01.2014. 12,30 h

 

POSEBNA NAJAVA:

 

SUBOTA, 12.04.2014. …. 18 h …. KK”PIROT” – KK” VOJVODINA”

 

Uoči utakmice Druge lige Srbije između “Pirota” i “Vojvodine” održaće se ceremonija predaje pehara pobedničkoj ekipi Kvalitetne lige lige 2013/2014 u kategoriji Mlađih pionira. Pehar će ispred KSIS predati Komesar Prve Regionalne liga – Istok Nebojša Krstić kapitenu ekipe KK”Pirot”, najboljem strelcu i MVP lige Mihailu Madiću.

fotografija Aleksandar Ćirić

tekst Saopštenje KK Pirot

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Pa moramo da idemo da okamo protiv sudije a i da navijamo za nasti da ne ispadnu,jer moraju da se opravdaju davane pare na tolko mnogo stranci u timat na kosarkasiti, pa da ovija iz upravu pa da mogu da traze pare odi opstinutu i da dji arce malko za sebe malko za drudji.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker