Lokalna samouprava

 Poziv proizvođačima za stručnu ekskurziju u Italiju u periodu od 02-10.12.2018.god.

Pozivaju se svi  zainteresovani   proizvođači sa teritorije grada Pirota, a koji su korisnici subvencija koje daje Grad Pirot da se prijave za  odlazak na stručnu ekskurziju u Italiju koja bi se izvela prema programu koji je napravio institut za primenu nauke za poljoprivredu Republike Srbije u vremenu od 02.-10.12.2018.god.

Svrha organizovanja stručne ekskurzije jeste upoznavanje proizvođača sa organizacijama iz državnog i privatnog sektora , sticanje novih informacija, znanja i veština u oblasti poljoprivredne proizvodnje, upoznavanje sa primerima dobre poljoprivredne prakse na poljoprivrednim gazdinstvima, udruženjima, savezima, državnim, privrednim i civilnim organizacijama kao i razgovori o mogućnosti saradnje.

Svi zainteresovani proizvođači, korisnici subvencija, a koji do sada nikada nisu bili učesnici stručne ekskurzije mogu se javiti na telefon Gradske uprave Pirot, odeljenje za privredu i finansije br.010 305-541, ili lično u kancelariji Gradske uprave Pirot, ul.Srpskih Vladara br.82, treći sprat, kancelarija br.41.

Spisak proizvođača za stručnu ekskurziju biće napravljen prema kriterijumima koje bude odredila stručna služba za poljoprivredu Gradske uprave Pirot.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker