Kultura

Poziv fotografima: Konkurs (Ne)briga o kulturnom nasleđu u organizaciji Muzeja Ponišavlja

Muzej Ponišavlja po šesnaesti put organizuje tradicionalni foto-konkurs pod nazivom (Ne)briga o kulturnom nasleđu. 

Fotografije mogu biti snimljene foto-aparatom i mobilnim telefonom. Autori mogu učestvovati sa više autorskih fotografija. Fotografije moraju biti u JPG formatu.

Radove treba poslati elektronskom poštom na adresu  [email protected], najkasnije do 15. februara  2018. godine. Takođe, potrebno je dostaviti ime i prezime autora, broj telefona kao i naziv fotografije.

Žiri Muzeja Ponišavlja pregledaće sve u roku pristigle radove i nagraditi najuspešnije autore. Već po tradiciji, najbolje fotografije sa konkursa biće izložene u Galeriji Muzeja Ponišavlja. Za sve dodatne informacije o konkursu obratiti se Pedagoškoj službi Muzeja ili na broj 064 89 79 454.

Ovo je 16. konkurs po redu, u okviru projekta (Ne)briga okulturnom nasleđu. Naše kulturno nasleđe možemo sačuvati samo ako ga dobro upoznamo.  Svoju ljubav prema prostoru, vremenu i ljudima koji su utkani u naše kulturno nasleđe, možemo izraziti i kroz fotografiju. Ove godine sugerišemo učesnicima konkursa da svoju pažnju usmere ka brizi i lepoti  koja se krije u našem kulturnom nasleđu, poručuju iz Muzeja Ponišavlja.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker