Gradska hronika

POŽAR: Izgoreo dom sedmočlane porodice Đurić u Gnjilanu. POTREBNA POMOĆ

U požaru koji je ovoga jutra izbio u domu petočlane porodice Đurić u Gnjilanu, izgorela je porodična kuća pa je ova porodica trenutno bez krova nad glavom.

Kako je Pirotskim vestima kazao osamnaestogodišnji Milivoje Đurić, jedan od trojice braće koji sa roditeljima živi u kući, do požara je najverovatnije došlo zbog elektroinstalacija.

-Ne znamo tačno šta se desilo, majka je čula neke eksplozije jutros nalik petardama, a sinoć je u dva-tri navrata nestajala struja. Onda se razbuktao požar i ostali smo bez krova nad glavom-priča Milivoje za Pirotske vesti.

U požaru je u potpunosti stradao kompletan krov kuće a vatra je prodrla i u stambeni deo kuće zbog čega je ova porodica praktično trenutno bez krova nad glavom.

Sinoć oko 20 časova, takođe, u selu Gnjilan izbio je požar koji je zahvatio garažu. Pripadnici Odeljenja za vanredne situacije izašli su na lice mesta u najkraćem roku i brzom intervencijom ugasili vatru i sprečili njeno širenje. Nažalost, za kratko vreme izgorela su dva minibusa, plinska boca, aparat za zavarivanje, sitan alat i deo krovne konstrukcije. Od požara je spašena druga garaža, površine 90 metara kvadratnih, u kojoj je bio još jedan minibus. Povređenih lica nije bilo, a uzrok požara je neispravna, ili zastarela elektroinstalacija, saopštila je Policijska uprava Pirot posle izvršenog uviđaja na licu mesta.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker