Oglasi

POVOLJNO: IZNAJMLJUJE SE MODERNO OPREMLJENA PEKARA U KRUPCU

Pekara je pravi izbor za porodični biznis. Nalazi se u objektu visokog stepena energetske efikasnosti, samim tim, troškovi su mnogo niži nego inače

Moderno opremljena pekara u Krupcu opremom poslednje generacije, sa dve peći, jednom na struju i jednom na drva, u novom objektu koji se odlikuje visokom energetskom efikasnošću, sa solarnim panelima – malom solarnom elektranom snage 5kw, izdaje se ozbiljnim i vrednim, preduzimljivim zakupcima.

Pekara se nalazi u dvospratnom objektu, svaki sprat ima površinu od 120 kvm, sa jednim manjim objektom u kome se može živeti.

Pekara poseduje dve peći, od koje je jedna na drva i predstavlja pravi raritet, kapaciteta 120 hleba uz neverovatno nisku potrošnju energiju u stanju je da ispeče izuzetno ukusne pekarske proizvode.

Druga peć je DADEX, na struju, sa parom i tri rerne, pekara je opremljena i mešalicom za 120 hleba, jednom kiflericom – delilicom. Sva oprema je NOVA.

Takođe, tu je i laminator za lisnata testa sa mešalicom, prohromski stolovi, plehovi, gajbe i sve što je potrebno za rad.

Zahvaljujući najmodernijoj opremi i objektu koga krase karakteristike visoke energetske efikasnosti, troškovi su minimalni, a pekara predstavlja lep izvor egzistencije i odličan izbor za stabilan porodični biznis.

POSTOJI MOGUĆNOST I OBEZBEĐENJA JEDNOG PRODAJNOG MESTA U TIJABARI – PO DOGOVORU.

Pekara se nalazi na adresi – selo Krupac 14.1. U Krupcu već uspešno rade dve ozbiljne mlekare, mlin i mnogo drugih porodičnih firmi, uz tradicionalni jaku poljoprivredu, stočarstvo, povrtarstvo, ratarstvo…

Kontakt: Ljiljana Dobler 060 4127 339

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker