Oglasi

Povodom prvog rođendana, Akademija Oxford u Pirotu poklanja kurs engleskog jezika

Povodom prvog rođendana, Akademija Oxford Pirot poklanja besplatan kurs engleskog jezika za A2 nivo. Da bi ste dobili sve informacije o tome kakve su propozicije, zapratite  profil Akademije Oxford u Pirotu na instagramu i saznajte detaljnije informacije i kako da se prijavite.

Akademija Oxford Pirot pre tačno godinu dana otvorila je vrata sugrađanima i od tada sprovodi programe neformalnog obrazovanja, kurseve stranih jezika, stručna osposobljavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije, pruža prevodilačke i usluge sudskih tumača.

-Kursevi stranih jezika su nam najtraženiji, organizujemo nastavu za odrasle i decu, u zavsnosti od želje i potrebe polaznika-poručuju iz Akademije Oxford.

akademija oxford u pirotu

Svesni smo koliko je učenje jezika bitno i zato se u potpunosti fokusiramo na potrebe polaznika, njihova interesovanja i ciljeve, poručila je koordinator centra Minja Đorđević.

-Posvećenost u radu, profesori sa dugogodišnjim iskustvom, strpljenjem, srdačna i prijatna atmosfera će Vas uvek dočekati u našem centru. Svratite i uverite se lično šta Vam je sve na raspolaganju od kurseva jezika, preko stručnih usavršavanja i prevoda dokumenata  sa i bez overe sudskog tumača na preko 30 svetskih jezika-kazala je Pirotskim vestima Đorđevićeva.

akademija oxford u pirotu

Akademija Oxford Pirot nalazi se u centru grada, na adresi Knjaza Miloša 40. Radno vreme radnim danima od 08-17 sati.

akademija oxford u pirotu

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker