Gradska hronika

Potresna ispovest Ivana Mihajlovića iz Vojnegovca:Samo da mi vrate decu

Tridesetogodišnji Ivan Mihajlović, iz pirotskog sela Vojnegovac koga su nakon, ispostavilo se, neosnovane krivične prijave za silovanje šestogodišnje maloletne ćerke, “linčovali” pojedini beogradski tabloidi, u ispovesti za Pirotske vesti kaže da još uvek ne zna ko je protiv njega podneo krivičnu prijavu nakon koje su u hraniteljske porodice smešteni njegova ćerka i sin. Ivan kaže da je angažovao advokata i da će podneti prijave kako bi se utvrdilo ko je mogao da podnese krivičnu prijavu bez osnova zbog koje su mu deca odvedena u hraniteljske porodice.

ivan mihajlovic
Ivan Mihajlović

Nakon pristizanja prijave, Ivan je saslušan, dao je izjavu nakon čega je pušten s obzirom da je utvrđeno da je prijava neosnovana.

Neman nikakvih primedbi na postupanje policije, sudija i drugih službi, svi su bili korektni prema meni.  Jedino ne mogu da shvatim da postoje toliko zlobni ljudi koji su spremni da me lažno prijave za silovanje rođenog deteta zbog čega su mi deca trenutno u hraniteljskim porodicama. Sa suprugom Milenom razveo sam se pre nekoliko godina. Živeli smo u Zaječaru, razveli se, ja sam decu doveo sa sobom u Vojnegovac, moje rodno selo. Supruga se nakon toga udala i sada je u Knjaževcu i u drugom je stanju sa drugim mužem. Ja sam ovde kupio kuću, počeo da obrađujem njive koje su bile zaparložene, zaposlio se i radim po ceo dan kako bi prehranio porodicu. To što sam se vratio u selo nekima nije odgovaralo pa su želeli na ovaj način da me se reše. Pretpostavljam ko stoji iza toga ali nema dovoljno dokaza pa sam angažovao advokata koji će utvrditi istinu. Ja ću podneti prijavu kako bi sprao ljagu sa svog imena-kaže Ivan za Pirotske vesti.

Nakon Ivanove izjave, mišljenja stručnjaka iz Centra za socijalni rad, izjave svedoka i lekarskog pregleda devojčice krivična prijava je odbačena kao neosnovana.

Slične vesti

Jedan komentar

  1. U ovom Srbistanu je sve sto je nenormalno normalno, zamerka sa komsijama moze da bude slucaj.Ne cudi sto nas niko ne voli sta ce vam veci neprijatelj sa strane kada vam je prvi u dvoristu??? Prvo mrzimo sami sebe pa onda i sve ostale, ljubomora zavidljivost su ocigledno nama svojstvene karakteristike.Zato nam je tako kao nam je

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker