Sport

Potpuna dominacija košarkaša Spartaka protiv nekompletne ekipe Pirota

Košarka: Druga muška liga Srbije

Pirot: Sportski centar Hala “Kej”

KK Pirot 77 – 109 Spartak Office Shoes (13-29, 16-30, 22-32, 26-18)

KK Pirot: Nikola Đonlić 3, Vladimir Vranić 8, Dušan Filipović 23, Pavle Pančić 9, Strahinja Stanković, Miloš Vukićević 10, Lazar Dimovski 11, Pavle Stepanović 9, Nikola Gašić 4.

Spartak se ubedljivo revanširao košarkašima Pirota za poraz na svom terenu u prvom delu prvenstva. Od samog početka krenuli su Subotičani ofanzivno, mada su vrlo brzo shvatili da znatno oslabljeni pirotski tim neće biti u stanju da pruži ozbiljniji otpor. Ne treba tražiti alibi za ovako težak poraz, ali ipak zbog bolesti nekolicine košarkaša Pirota, trener, Milovanović nije mogao da izvuče maksimum od svojih igrača koji su se, uprkos svemu, dostojno suprotstavili protivniku.

Trener Pirota, Zoran Milovanović, čestitao je Spartaku na odličnoj igri, ubedljivoj pobedi i vanserijskoj igri, kako je rekao.

“Jeste za nas ovo veliki šamar, ali mi smo ekipa koja će to uspeti da preboli i da već naredne nedelje sve bude drugačije. Imali smo te neke probleme, ali to je sve iza nas, tako da nastavljamo da radimo. Radili smo i do sada veoma dobro, ali baš poslednje nedelje mnogo toga se izdešavalo i sa ovakvom ekipom igrati, bez energije, jako je teško. Čestitke momcima koji su bez treninga, na svoju odgovornost pristali da igraju” – izjavio je Milovanović.

Foto: Ilija Pejčić LIka  

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker