Gradska hronika

Poštovanje standarda u svim segmentima poslovanja kako bi grad bio čist i uređen

U azilu za pse koji funkcioniše u okviru JP „Komunlac“ zbrinuto je oko 200 pasa. Životinje imaju neophodnu negu i tretman u skladu sa važećim propisima. U ovom preduzeću nastoje da poštuju propisane standarde u svim segmentima poslovanja kako bi grad bio čist i uređen.

Azil za pse koji funkcioniše u okviru JP „Komunlac“ je u poređenju sa ostalim azilima u Srbiji, primer dobre organizacije, kaže direktor Boban Tolić. „Sa raspoloživim sredstvima i brojem radnika trudimo se da radimo najbolje moguće“ – ističe Tolić. Poštuju se sve zakonske procedure, u azilu je stalno oko 200 pasa kojima je obezbeđena hrana, voda, medicinski tretman, čipšovanje i sterilisanje. Tolić kaže da je zadovoljan kako azil funkcioniše, kako izgleda i kako izgledaju psi koji u njemu žive.

Govoreći o voznoim parku JP „Komunalac“, direktor, Boban Tolić, kaže da ovo preduzeće ima dobru mehanizaciju i sve što je neophodno za funkcionisanje. Naredne godine u planu  je nabavka još jedne cistrne. Preduzeće ima dve cisterne koje su u dobrom stanju, nove su ali je zbog velikog broja novih  stabala, koja u toku leta stalno treba zalivati, potrebno još jedno  posebno vozilo.  Kupovinom nove cisterne bi se obezbedilo nesmetano pranje ulica i ujedno održavavnje zelenila odnosno zalivanje. Tolić kaže da se razmatra i nabavka još jednoga kamiona, autosmećara ili zanavljanje kipera ali to su planovi za naredni period jer je trenutno stanje opreme dobro.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker