Oglasi

Postanite traženi na tržištu rada – upišite stručno osposobljavanje za kuvara, poslastičara, pica majstora, konobara, barmena u Akademiji Oxford u Pirotu

Akademija Oxford u Pirotu osim velikog broja kurseva nudi i atraktivna stručna osposobljavanja za mnoga zanimanja koja su izuzetno tražena poslednjih godina poput kuvara, poslastičara, pica majstora, konobara, barmena i druga zanimanja.

 

Akademija Oxford u Pirotu pripremila je za sve naše sugrađane jednu interesantnu novinu – kurs i obuku za kuvara u saradnji sa restoranom @vitina_izha.  Ako imate radno iskustvo, kod nas možete izaći na završni ispit i postati vlasnik sertifikata, poručuju iz Akademije Oxford u Pirotu. Za više informacija pozovite 060/0183044.

 

Kurs za pomoćnika kuvara!

Kurs za poslastičara!

Neke od najljepših uspomena iz detinjstva su upravo rođendani.

Akademija Oxford
Prva asocijacija na rođendan svima je upravo torta. A venčanja? Priznajte da ste na venčanjima jedva čekali da se iznese ona velika torta na koju niko ne ostane ravnodušan.  Jednostavno, torta zaista jeste najlepši ukras svake proslave! Ukoliko volite da pravite torte, kreativni ste i spretni, uživate u stvaranju istih, a želeli biste da budete sam svoj gazda, možda biste trebali da razmislite o pokretanju sopstvenog biznisa torti i kolača za specijalne prilike! Mi ćemo Vam pomoći u ostvarenju cilja. Kurs i obuka za poslastičara – pravljenje torti je idealan za Vas! Upišite se i dopunite svoje znanje uz teoriju i praksu koju smo organizovali za Vas. Na kraju kursa i polaganja završnog ispita čeka Vas sertifikat, poručuju iz Akademije Oxford.

Obuka za pica majstora!

Obuka za pica majstora akademije Oxford nudi vam mogućnost da se za kratko vreme pripremite za obavljanje ovog univerzalnog zanimanja. Gde god da se nađete, u svetu i kod nas, potreba za ovim zanimanjem je stalna. Posao mogu raditi i žene i muškarci podjednako, a može vam biti i vikend, tj. dopunsko zanimanje. Kao i na svakoj našoj obuci i na ovoj se svim polaznicima ukazuje na važnost mera zaštite na radu i bezbednosti.  Teorijska deo kursa sadrži veliki broj tema, počev od istorijata, zatim testa za picu, najpopularnijih sireva za picu, pravila za pravljenje najbolje pice, a saznaćete i o merama zaštita na radu, što je takođe veoma važno. Akademija Oxford obezbeđuje priručnik, polaganje završnog ispita i izradu sertifikata.

fotografije Akademija Oxford

PROMO

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker