Sport

Poslastica za ljubitelje košarke u Pirotu: Dolaze dva bugarska prvoligaša

U petak i subotu, 27. i 28. septembra 2019.g. održće se III međunarodni košarkaški turnir “Memorijal Zvonka Minčića i Baneta Ćirića” u čast legendi i osnivača KK”Pirot”. Danas su sve ljubitelje košarke na konferenciji za štampu pozvali da posete turnir predsednik KK Pirota Dušan Dimitrijević i prvotimac Nikola Đonlić.

KK”Pirot” je trećim, može se reći tradicionalnim memorijalnim turnirom, nastavio odavanje počasti Zvonimiru Minčiću i Branislavu Ćiriću, jednim od najzaslužnijih članova u našoj klupskoj istoriji. Ovogodišnji učesnici biće: bugarski prvoligaši “Jambol” iz Jambola i “Akademik” iz Sofije i srpski drugoligaši beogradski “Beovuk 72” i domaćin “Pirot”.

Predsednik Dimitrijević istakao je da je ovaj turnir značajan i sa aspekta uigravanja ekipe za predstojeći početak prvenstva. 

Po dve prvoligaške i drugoligaške ekipe iz Bugarske i Srbije odigraće četiri utakmice u sportskoj hali Kej u subotu i nedelju u sledećim terminima:

Petak, 27.09.2019.
17.oo časova “Pirot” – “Jambol”
19.30 časova “Beovuk” – “Akademik”

Subota, 28.09.2019.
13.oo časova utakmica za 3.mesto
15.15 časova finalna utakmica

Ulaz za sve utakmice turnira je besplatan.

Pozivamo sve ljubitelje košarke i simpatizere Kluba da dođu i podrže novu ekipu KK”Pirot” na poslednjim utakmicama uoči početka prvenstva, poručuju iz KK Pirota. 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker