Sport

Poslastica za ljubitelje košarke – Pirot dočekuje kragujevački Radnički

Košarkaši Pirota sutra, subota 19. novembar, od 18 časova u Hali “Kej” dočekuju KK Radnički 1950 iz Kragujevca. Trener pirotske ekipe, Zoran Milovanović, konačno, moći će da računa na sve igrače, s obzirom da je u prethodnih dvadesetak dana imao ozbiljnih problema sa rosterom zbog povreda svojih košarkaša. 

Jedan od najmlađih košarkaša Pirota, Andrija Kostić, koji odlično koristi minutažu u poslednjim utakmicama, očekuje čvrstu utakmicu i nada se pobedi na svom terenu protiv renomiranog protivnika.

“Reč je o mladoj i dobroj ekipi, mi smo se dobro pripremili, dobro smo radili ove nedelje i posle prevaziđenih povreda bili smo kompletni na treninzima i idemo na pobedu. Daćemo sve od sebe posle poraza u prethodna dva meča i normalno je da dobijemo. Želim da kažem da sam zadovoljan minutažom i time kako su me prihvatili saigrači, mislim da je sada mnogo bolje nego prošle godine” – rekao je Kostić.

Zoran Milovanović, trener Pirota kaže da su prethodna dva poraza opominjuća, bez obzira na objektivne okolnosti kojih su svesni u timu.

“Poenta je u tome da moramo da zbijemo redove, i igrači su imali svoju reakciju. Ovaj poraz od Radnika nam je posebno teško pao, realno, ali bila je to utakmica u kojoj je naša ekipa pokazala karakter. Dva igrača su igrala bez ijednog treninga, treći pod blokadom, ali je to nešto što krasi ovaj tim. Mi ćemo istrajati, ekipa na svakom treningu daje sve od sebe i očekujem da tako bude i na sutrašnjoj utakmici. Radnički se podigao, imaju pobede u zadnje dve utakmice tako da očekujemo da će to biti velika borba. I oni imaju iskusnog igrača, internacionalca, koji nosi ekipu i očekujemo jednu lepu predstavu sa mnogo poena. Probaćemo da jednom agresivnom odbranom, sa dosta otvorenih šuteva i što je moguće više lakih poena dođemo do željenog rezultata” – izjavio je Milovanović.

 

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker