Korona virus

Poseban režim u Lidl i Roda marketima u nedelju

Kompanija Lidl Srbija, u skladu sa preporukama nadležnih institucija, otvoriće vrata svih svojih prodavnica za sugrađane starije od 65 godina, i to u nedelju 22. marta od 4 do 7 časova ujutru, odvojeno od ostalog građanstva i uz pooštrene mere zaštite.

Trenutnom situacijom u vezi sa širenjem Korona virusa najviše su pogođeni naši potrošači u pomenutoj starosnoj grupi, koji su mame i tate, bake i deke, rođaci i komšije svih nas. Lidl prodavnice su tu da im omoguće da se snabdeju namirnicama, kako bi im olakšali period koji provode u svojim domovima.

Iz tog razloga, sve Lidlove prodavnice u Srbiji će u nedelju 22. marta biti vanredno otvorene od 4 do 7 časova ujutru, dok će za ostale potrošače raditi po novom, skraćenom radnom vremenu od 8 do 18 časova.

Kompanija apeluje na svoje potrošače da u ovakvim situacijama postupaju odgovorno, kupuju u količinama potrebnim za domaćinstvo, poštuju pravilo odvajanja termina kupovine i brinu o sebi i drugima, poštujući smernice nadležnih.

Lidl Srbija zahvaljuje svim kolegama i partnerima, poput dobavljača i špeditera, koji pomažu da proizvodi budu dostupni građanima Srbije.

Na sajtu lidl.rs možete pronaći preporuke kako da zajedno budemo odgovorni u toku kupovine.

Roda market u Pirotu

Kompanija Mercator-S je potpuno svesna činjenice da su stariji sugrađani jedna od najranjivijih grupa, kada je reč o Korona virusu. S tim u vezi, 90 IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa će nedeljom, u periodu od 4 do 7 ujutru, biti na usluzi samo vama.

Sve naše prodavnice su dobro snabdevene, pa vas iz tog razloga molimo da kupujete samo ono što vam je zaista potrebno.

Hvala vam što imate poverenja u nas i što zajedno brinemo jedni o drugima.

Na linku se nalazi spisak prodavnica koje će nedeljom imati radno vreme samo za penzionere: https://www.roda.rs/262/265/Radno-vreme-samo-za-penzionere

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker