POSAO: Forma ideale traži trgovce, poslovođe i druge profile za rad u Pirotu

Kompanija Forma Ideale, objavila je konkurs za zapošljavanje u budućem velikom prodajnom objektu u Pirotu koji se gradi pored postojećeg objekta megamarketa Roda. Konkurs ističe danas, a evo i linka ka sajtu Infostud, gde je konkurs i objavljen. Forma Ideale namerava da u Pirotu uposli deset trgovaca i dvoje poslovođa. Prijavu možete izvršiti preko sledećeg LINK-a. 

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1