Novi krug obuke mladih nezaposlenih – prijave u Job info centru u Pirotu

Podelite

Nakon veoma uspešnog prvog kruga obuka mladih nezaposlenih Piroćanaca za rad u različitim industrijskim granama, od metalske industrije, štamparske, obuka za poslastičare i mnoga druga deficitarna zanimanja, uskoro će početi još jedan krug obuka, kažu u Job info centru u Pirotu. U prvom krugu program obuke završilo je 40 nezaposlenih naših sugrađana od kojih su mnogi već sada našli stalna zaposlenja. Svi zainteresovani mladi koji žele da stiču znanja i veštine na ovaj način, kao i kompanije koje imaju potrebe za radnom snagom mogu se prijaviti u JOB INFO CENTAR!

Sve informacije mogu se dobiti lično u Bogojavljanskoj 3 u naselju Senjak, putem telefona Job info centra 010 501820, ili mejlom [email protected]

 

Pročitajte povezanu vest – sa dodele sertifikata prvoj generaciji polaznika.

Dodeljeni sertifikati polaznicima obuke u projektu ”Znanjem do posla” u Pirotu

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1