Lokalna samouprava

Posao za 30 ljudi u LIDL-u u Pirotu, do kraja septembra završava se izgradnja objekta

 Izgradnja Lidl prodavnice u Pirotu je u toku i teče po planu, a završetak gradnje možemo očekivati do kraja septembra ove godine. Bez obzira na to kada gradnja prodavnice bude završena, odluka o tačnom datumu otvaranja biće naknadno objavljena. Mi se veoma radujemo što ćemo biti u prilici da građanima Pirota i okoline ponudimo najbolji odnos kvaliteta i cene i jedinstveno iskustvo kupovine, po kome je Lidl prepoznat u svetu, saopšteno je Pirotskim vestima u ovoj kompaniji.

Kompanija Lidl Srbija trenutno je u fazi selekcije kandidata za poziciju prodavca u Pirotu, gde će zaposliti oko 30 novih kolega. 

Budućim zaposlenima biće pružena mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja, kao i konkurentni radni uslovi u pogledu finansijske naknade, benefita i radnog okruženja. Ono što posebno ističemo je da će svaki zaposleni imati i privatno zdravstveno osiguranje. Zaposleni u Lidl prodavnicama imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu „svaki minut se plaća”. 

Uslovi koje ispunjavaju kandidati za poziciju prodavca su srednja stručna sprema, orijentisanost ka kupcima, poželjno iskustvo u radu u prodaji, visoka posvećenost radu, timski rad, kolegijalnost i fleksibilnost, pedantnost i preciznost u radu. Pod zadatke prodavaca spadaju rad sa kupcima, rad na kasi, slaganje i dopuna robe, održavanje higijene prodavnice i skladišnog prostora. 

Sve otvorene pozicije se mogu pratiti na sajtu karijera.lidl.rs. 

Ukoliko i ubuduće budete imali pitanja, tu smo da Vam pružimo proverene informacije. 

Lidl Srbija 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker