Ostale vesti

Posadi svoj hlad – podela besplatnih sadnica građanima Pirota

Zahvaljujući inicijativi koja je pokrenuta na društvenim mrežama i odazivom velikog broja naših meštana, i Grad Pirot se pridružio akciji „Posadi svoj hlad“. Ova akcija se organizuje u celoj Srbiji i obuhvata javnu podelu 30.000 sadnica belog javora.

Ovo nije samo ekološka akcija, usmerena ka borbi protiv klimatskih promena, već je i akcija koja ima zdravstvenu funkciju jer je svako drvo jedinstveni zeleni respirator. U akciji se dele dvogodišnje sadnice belog jasena uz uputstvo za sadnju. Ove sadnice su obezbeđene uz pomoć društveno odgovornih kompanija koje žele da ozelene mesta gde živimo i kojima je bitno zdravlje građana. Zato posadite svoj hlad i obezbedite čist vazduh vama i vašoj porodici! Broj sadnica je ograničen, jedna osoba može najviše da dobije jednu sadnicu.
U Pirotu će 9.aprila u 12. časova na Trgu pirotskih ratnika ispred Doma kulture, biti podeljeno 100 sadnica belog jasena.
Svaka sadnica sadrži logo sponzora kao i QR kod preko kojeg možete da je registrujete i pratite uputstva za njen dalji razvoj. Druga strana vezice je ostavljena za Vaše ime i datum sadnje.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker