Lokalna samouprava

Pomoć ugroženoj pirotskoj porodici

Milica Zlatković, vlasnica firme „Sabigo“ iz Pirota, uz dogovor sa opštinom Pirot donirala je ugroženoj višečlanoj porodici Simijonović iz Gostuškog naselja u Pirotu PVC stolariju kako bi se poboljšali uslovi u kojima ova ugrožena porodica sa troje dece živi. Ova donacija je realizovana uz podršku grada Pirota, a gradonačelnik Vladan Vasić pozvao je sve pirotske privrednike da slede primer firme “Sabigo” i uz podršku opštine Pirot pomognu ugrožene porodice u našem gradu.

-Posle radova na uređenju pirotskih vrtića, odlučili smo se da doniramo ovoj ugroženoj porodici dva kompleta prozora i vrata kako bi im pomogli. Pozivamo i druge firme da urade slične donacije jer smatramo da je to dobar čin-kazala je vlasnica firme “Sabigo” Milica Zlatković.

Gradonačelnik Vladan Vasić pozdravio je akciju kompanije “Sabigo” i zahvalio se firmi u ime opštine Pirot.

-Ovo je jedan poziv drugim uspešnim firmama, da pokažu društvenu odgovornost i da uz dogovor i pomoć opštine Pirot doniramo pomoć porodicama koje su ugrožene kako bi ima pomogli i ulepšali život-kaže Vasić.

donatori sa porodicom Simijonović

Samohrana majka troje dece Danijela Simijonović kaže da joj ova pomoć mnogo znači jer nisu imali novac za prozore i vrata na kući.

-Zahvaljujem se firmi “Sabigo” i Vladanu Vasiću na pomoći, to će nam mnogo značiti-kazala je Simijonovićeva.ž

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de