Kultura

Polukompleti karata za “Nišvil” u prodaji na novim lokacijama

Plukompleti karata za predstojeći “Nišvil džez festival”, odnosno ulaznice za dva dana, biće od sutra u prodaji na novim lokacijama u Nišu. Cena polukompleta karata je 1 800 dinara.

Nisville 2016 - BilbordPolukompleti karata biće u prodaji na sledećim lokacijama: “Energy music shop” u tržnom centru Kalča, “Vintage shop” u Davidovoj 9, u Obrenovićevoj 38, Voždovoj 7 i glavnom ulazu u nišku Tvrđavu. Takođe, na ovim prodajnim mestima mozete kupiti i ulaznice za parter po ceni od 3.000 dinara, a dnevna karta košta 1.200 dinara.

2016 RASPORED BINA
Raspored bina

U prodajnoj mreži “CS Eventim” mogu se kupiti kompleti i pojedinačne ulaznice za tribine po istoj ceni, kao i karte za VIP tribinu koje koštaju 4.500 dinara za komplet, odnosno 1.800 dinara po večeri.

Organizatori napominju da će ulaznice za glavni festivalski program Earth & Sky stages važiti i za Midnight Jazzdance stage” program, za koji ulaz ove godine neće biti besplatan, a na kome će nastupiti vodeći svetski DJ-evi i producenti.

Na ovogodišnjem Nišvil džez festivalu od 11. do 14. avgusta biće izvedeno 110 koncerata i nastupiće 660 izvođača na 11 festivalskih bina.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker