Gradska hronika

Poliklinika Deva Med Group potpisala ugovor o isporuci najsavremenije Simensove magnetne rezonance

Danas je u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot potpisan ugovor o isporuci, montaži i puštanju u rad megnetne rezonance MR Sempra između Deva Med Goup d.o.o i Siemens Healthcare d.o.o. Beograd. Kako je danas rečeno Poliklinika, koja se nalazi na uglu ulica  Drugi ring i Ćirila i Metodija trebalo bi da počne sa radom u maju 2022. godine. U početku radiće se dijagnostika koja uključuje savremenu laboratoriju, internu medicinu sa najsavremenijim kardiološkim kabinetom, kao i radiologiju sa najnovijom generacijom Simensove magnetne rezonance.

Maja Vujanović, direktorka Deva Med Group d.o.o. kaže da potpisivanje današnjeg ugovora sa predstavnicima renomiranog proizvođača označava početak otvaranja Poliklinike Deva Med hirurgija i dijagnostika. Očekuje se da Poliklinika počne sa radom u maju, trenutno se traži kadar, nabavlja oprema i sređuju prostorije. Što se tiče usluga pacijentima zastupljena je radiologija, ginekologija, i sve ostale hiruške grane. Opšta i vaskularna hirurgija za početak će biti u fokusu, istakla je Vujanovićava.

Predstavnici Simensa, Marijana Đorđević, direktorka Siemens Healthcare d.o.o. Beograd, i Dušan Danilović, prodajni inženjer, kažu da je veliko zadovoljstvo i čast da su danas potpisali ugovor i što je Poliklinika izabrala Simens kao parnetra za isporuku magnetne rezonance. Reč je o aparatu najnovije tehnologije u Simens proizvodnji koji omogućava pregled celog tela, glave, muskuloskeletnog sistema i veoma je adekvatan za pregled pacijenata sa automatizovanim radom, što je posebna povoljnost za lekare i medicinsko osoblje. Oni očekuju da je ovo početak dugoročnije i uspešne saradnje sa Poliklinikom Deva Med.

Vrednost aparata sa montažom je oko 600 hiljada evra sa PDV-om.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker