Bela PalankaLjudi velikog srca

I policajci igrali fudbal za pomoć malom Belopalančaninu

Bela Palanka, 04.02.2018. godine – U organizaciji KMF „Banjica“ , u sporskoj hali „ Banjica“, uspešno je održan humanitarni turnir u malom fudbalu na kome je ekipa članova Sindikata srpske policije Regionalnog centra Pirot uzela učešće. Na turniru, u veseloj atmosferi i sportskom duhu,  12 ekipa je  dalo svoj doprinos u održavanju humanitarne akcije.


Prikupljeni novac biće uplaćen u humanitarne svrhe radi kupovine slušnog aparata Đorđu Bekiroviću, učeniku prvog razreda srednje škole, koji trenira fudbal pri Ustanovi za sport.
Sindikat srpske policije, kao društveno odgovorna organizacija, rado se odaziva humatinarnim dešavanjima širom Srbije. Ovog puta pomogli smo našim sugrađanami u Pirotskom okrugu, u opštini Bela Palanka, jer je to i cilj, nas, policijskih službenika, da se na poslu, ali i van njega, uvek vodimo principom humanosti i profesionalnosti. Pomoć koju nesebično pružamo i van posla odraz je naše ljubavi prema svom poslu, privrženosti, ali i radnoj navici da smo 24 časova, neprekidno, u službi naših građana.
S druge strane, ovakve vrste humanitarnih akcija takođe utiču na jačanje poverenja građana u policiju. Danas nam je ono preko potrebno prilikom obavljanja službenih zadataka, koji postaju sve obimniji i složeniji, jer sva kulturna i medijska dešavanja na ovim prostorima, (ne)namernim serviranjem neistinitih ili polu-istinitih informacija utiču na stvaranju međusobnog nezadovoljstva. Međutim, da bi građani bili bezbedniji i da bi kriminalce oterali sa ulica, neophodna je zajednička i bezuslovna saradnja u lokalnim zajednicama, koja se ogleda u međusobnoj razmeni informacija i pomoći jedni drugima, kazala je Pirotskim vestima predsednik Regionalnog centra Pirot Sindikata srpske policije Jelena Tasić. 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de