Sport

Polaznici Škole fudbala Radničkog družili se i učili od prvotimaca Belih

Na inicijativu uprave Radničkog, a na oduševljenje najmlađih polaznika Škole fudbala Radničkog, večeras je u Balon hali Mlekarske škole, uz poštovanje svih pravila s obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju, grupa prvotimaca Belih prisustvovala treningu polaznika Škole fudbala Radničkog. 

Odličan potez uprave Radničkog naišao je na oduševljenje među mladim igračima, a nakon polaznika Škole fudbala, ova praksa će se nastaviti i sa petlićima, pionirima, kadetima…

Miloš Nikolić, nekadašnji kapiten Radničkog, sada trener u Školi fudbala kazao je za Pirotske vesti da su mališani oduševljeni činjenicom da su mogli da treniraju i uče od prvotimaca Belih, koje nažalost, zbog aktuelne situacije, ne mogu da prate na stadionu kada igraju kod kuće, s obzirom na činjenicu da se utakmice igraju bez prisustva publike.

-Ovo je odlična inicijativa, deca su oduševljena, zaista im ovo mnogo znači. Pokazalo se kao odlična ideja i nadam se da će postati tradicija-kaže Nikolić.

Kapiten Radničkog Filip Tolić kazao je za Pirotske vesti da su se prvotimci vrlo rado odazvali i podržali inicijativu uprave kluba.

-Deci ovo puno znači, da prvotimci budu tu sa njima, da se druže, to počenicima i najmlađoj deci mnogo znači. Nama to ne pada nimalo teško, naprotiv. Mislim da, u dogovoru sa upravom i trenerima mlađih kategorija, da ovo treba da postane praksa za nadalje-kaže Tolić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker