Ostale vesti

Poklon vaučer na 5000 dinara za obuku iz oblasti IT-a u Pirotu


Čitaocima portala Pirotske Vesti poklanjamo vaučer u iznosu od 5.000 din koji se može iskoristiti za pohađanje IT obuka u Pirotu. U poslednje vreme često se govori o razvoju informatičkih zanimanja kao i o visokim zaradama koje ona nude. Velika novost ovog leta je to što naši sugrađani mogu pohađati kvalitetne IT obuke i tako unaprediti svoje znanje i svoju poslovnu karijeru.

Ove obuke organizuje Obrazovni centar Moj Izbor, održavaju se u Pirotu u kvalitetno opremljenim računarskim kabinetima, a u toku je upis na sledeće obuke koje možete pohađati:
1. Rad na računaru – Osnovni nivo (windows, Word, Excel, Internet
utilization);
2. Rad na računaru – Napredni nivo (Web design, WordPress, Int. Marketing,
Social Networks);
3. Računovodstvo (Sistem dvojnog knjigovodstva, finansijska analiza sa
finansijskim izveštavanjem);
4. Grafički dizajn (Principi graf. dizajna, Photoshop i Illustrator,
priprema za štampu, izrada portfolija);
5. JAVA programiranje (Data Types & Operators, Loops, Object Oriented Prog.,
Collections, Java FX);
6. Postani preduzetnik (Business plan, Administration, Time management,
Leadership).

Prijavljivanje na ove obuke je do 20. jula 2018. god, putem zvaničnog sajta Obrazovnog centra: www.mojizbor.edu.rs (na stranici Upis), gde možete pronaći detaljnije informacije o samim obukama i njihovim cenama. Takođe se možete prijaviti i putem poziva na broj 064/030-36-35.
Vaučer važi za sve obuke i možete ga preuzeti ovde u elektronskom obliku i poslati na email Obrazovnog centra (piše na samom vaučeru), kada se upišete na obuku koju želite, kako biste iskoristili popust od 5.000 dinara. U nastavku pogledajte reportažu sa dodele sertifikata na Vidovdan, 28. juna 2018. god, drugoj grupi polaznika koji su pohađali ove obuke.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker