Gradska hronika

Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju

Policijska uprava u Pirotu obaveštava građane da se u dane praznika (31.12.2022 – 04.01.2023. godine) na teritoriji PU Pirot dogodila jedna saobraćajna nezgoda gde je pričinjena manja materijalna šteta. Imajući u vidu da se u narednim danima očekuje pojačan saobraćaja kao i nepovoljni vremenski uslovi, saobraćajna  policija najavljuje pojačanu kontrolu na deonicama na kojima je smanjena vidljivost. policija pirot

Saobraćajna policija apeluje na građane da poštuju saobraćajne propise. Takođe, nastavlja se  pojačana kontrola učesnika u saobraćaju, u cilju sprečavanja  prekršaja, kao i  njihovog otkrivanja i procesuiranja.

Iz PU Pirot  obaveštavaju da su svi putevi na teritoriji Pirota  prohodni, osim deonice državnog puta 2A reda 221 Pirot – Knjaževac, od skretanja za selo Sopot do „Sopotske petlje“ koja je zatvorena zbog radova na uklanjanju preostalih vagona-cisterni. Alternativni putni pravac je državni put 2A reda 259 od Pirota ka Nišu. Saobraćaj se odvija nesmetano. Na svim putnim pravcima vidljivost je dobra.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker