Gradska hronika

Pod dejstvom narkotika upravljao kamionom sa prikolicom! Zadržan u prostorijama Policijske uprave Pirot!

Policijska uprava u Pirotu obaveštava građane da su se u dane vikenda (20.01.2023 – 23.01.2023. godine) na teritoriji PU Pirot dogodile 3 saobraćajne nezgode gde je pričinjena samo manja materijalna šteta, povređenih lica nije bilo. Jedna od saobraćajnih nezgoda se dogodila na Autoputu kada je došlo do kratke obustave saobraćaja u smeru Pirot – Gradina. Učesnik te saobraćajne nezgode je upravljao šleperom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Isti je zadržan u službenim prostorijama Policijske uprave u Pirotu, 12 sati, i u toku današnjeg dana će biti sproveden sudiji za prekršaje u Prekršajnom sudu u Pirotu.policija pirot

Povodom početka drugog polugodišta u zonama svih osnovnih škola, od danas, 23.januara, pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Pirotu će vršiti pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaja usmerenu na otkrivanje prekršaja prekoračenja brzine, nepropuštanja pešaka na pešačkom prelazu, kao i nepropisnog prevoženja dece. Apelujemo na sve vozače da povećaju opreznost i poštuju propisanu brzinu kretanja u zonama škola.

Pu Pirot obaveštava da su svi putevi na teritoriji koju pokriva prohodni, i saobraćaj se odvija nesmetano.Na svim putnim pravcima vidljivost je dobra.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker