Sport

Podmlađena košarkaška ekipa Pirota spremna za predstojeća drugoligaška nadmetanja

Košarkaši Pirota, zvanično, završli su pripremni period i već ovog vikenda počinje prvenstvo odigravanjem mečeva prvog kola Druge lige Srbije. Prema rečima šefa stručnog štaba KK “Pirot”, Zorana Milovanovića, pripremni period je protekao dobro i u skladu sa planiranim aktivnostima. Zadovoljan je onim što je do sada urađeno i kaže da njegova ekipe spremno ulazi u predstojeće prvenstvo. 

“Jako sam zadovoljan dosadašnjim radom. Odigrali smo sedam prijateljskih utakmica i smatram da na ovu ekipu može da se računa. Ekipa ima kapacitet i potencijal i što je najbitnije nadam se da ćemo biti zdravi i kompletni, ne samo na početku, već i tokom sezone. Trenutno, naše pojačanje, Vlada Vranić, nema pravo nastupa u prvom kolu. Raduje me da primećujem napredak iz nedelje u nedelju, i realno je očekivati da ćemo kroz prvenstvene utakmice sve više sazrevati. Ekipa ovakvog sastava traži određeno vreme, strpljenje i poverenje i ja sam ubeđen da ćemo biti respektabilan i prepoznatljiv tim tokom sezone”- rekao je Milovanović.

Milovanović je istakao da predstoji još dosta predanog rada, naročito sa mladim igračima i drugim timom, što će omogućiti selekciju iz sopstvenih redova.

U prvom kolu prvenstva košarkaši Pirota sastaju se sa ekipom “Čačak 94” u Čačku. Utakmica se igra u subotu, 2. oktobra, sa početkom u 16 časova.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker