Podeljene nagrade mališanima – najboljim autorima radova na temu ekologije

Danas je u holu Doma kulture organizovana prigodna svečanost na kojoj su dodeljene nagrade mališanima – autorima najboljih likovnih i literarnih radova koji za temu imaju zaštitu životne sredine, a povodom obeležavanja Svetskog dana zaštite životne sredine. 

Pomoćnica gradonačelnika Milica Golubović pozdravila je mališane iz celog Pirotskog okruga.

-Meni je puno srce kada vidim sva ova nasmejana lica. Hvala vam što ste učestovovali na ovom odličnom konkursu Regionalne deponije. Grad Pirot svakodnevno brine o zaštiti životne sredine, ali moramo puno učiti i od najmlađih. Svima koji su učestvovali i nagrađenima čestitam na učešću i nagradama-poručila je Golubovićeva.

Direktor Regionalne deponije Pirot Nebojša Ivanov kazao je da je reč o divnoj inicijativi i konkursu na kome učestvuju mališani iz celog okruga.

-Ovo je druga godina, prošle godine smo krenuli sa učenicima osnovnih škola, sada smo proširili i na mališane predškolskog uzrasta. Zahvaljujem se gradonačelniku Vasiću, pomoćnici Milici Golubović jer Grad bezrezervno podržava sve zdrave inicijative. Hvala i Tigar tajersu, partneru na ovom projektu, svim direktorima škola, vrtića, svima koji su učestvovali i dobili nagrade. Moram da kažem i da će prva nagrada – magarence, biti ubuduće zaštitni znak Regionalne deponije-kazao je direktor Ivanov.

             

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar