Lokalna samouprava

Počinju pripreme za Sajam pirotske peglane kobasice

U sklopu priprema za organizaciju 8. Sajma pirotske peglane kobasice, koji će se održati tradicionalno poslednjeg vikenda u januaru mesecu, 25. i 26. januara 2020. godine, sutra počinju prijave za izlagačd i takmičare. Sajam pirotske peglane kobasice održava se u sportskoj hali KEJ, u Pirotu.

Sutra, 21.novembra počinju prijave za Izlagače/takmičare koji će se predstaviti na Sajmu peglane kobasice. prijavni formulari za zainteresovane izlagače i proizvođače peglane kobasice popunjavaju se u prostorijama Turističke organizacije Pirot, srpskih vladara 77, svakog radnog dana od 08.00 – 16.00 časova. Prijave za izlagače otvorene su do 15. decembra 2019.godine. Ove prijave su isključivo za proizvođače peglane kobasice koji učestvuju na Sajmu, dok će prijave za izlagače sira, kačkavalja, vinarije i one koji izlažu suvenire, početi 10. decembra 2019.godine.
Organizatori manifestacije su Turistička organizacija Pirot i Udruženje proizvođača pirotske peglane kobasice. Generalni pokrovitelj manifestacije je Grad Pirot.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker