Ostale vesti

Počinje realizacija projekta rekonstrukcije Doma vojske u Pirotu

Zamenik gradonačelnika Miloš Colić kazao je za Pirotske vesti da će radovi na rekonstrukciji Doma vojske krenuti vrlo brzo. Colić je izrazio očekivanja da će svi radovi biti završeni u skladu sa rokovima i da će Pirot dobiti još jedan u nizu reprezentativni objekat koji će biti svojevrstan hram kulture. 

-Što se Grada Pirota tiče mi ćemo sve svoje obaveze koje su vezane za postupke danas završiti, građevinski dnevnik će biti odmah otvoren, biće potreban određen prostor za odlaganje materijala koji se bude uklanjao iz Doma vojske, verovatno će to biti na nekoliko parking mesta od pozajmnog odeljenja biblioteke do Banke intese, a kako se materijal ne bi odlagao na glavnom trgu-kazao je Colić. On je dodao i da je Grad Pirot obezbedio uslove za nastavak rada svih organizacija koje su koristile prostorije u Domu vojske, a za Plesni klub Fortuna su obezbeđeni termini za rad u Sokolani pirotske Gimnazije.

Vrednost investicije je 378 miliona dinara, rok za završetak radova je oko godinu i po dana. Ukupna površina objekta je preko 2.500 kvadratnih metara.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker