Oglasi

Počinje realizacija projekta “Podrška pristupu finansijama i novim tržištima za mala i srednja preduzeća (MSP) Jugoistočne Srbije

 

Počinje realizacija projekta “Podrška pristupu finansijama i novim tržištima za mala i srednja preduzeća (MSP) Jugoistočne Srbije

 

Centar za razvojnu podršku i inicijativu „NOVITAS“ Pirot počinje realizaciju projekta Podrška pristupu finansijama i novim tržištima za mala i srednja preduzeća (MSP) Jugoistočne Srbije”.

Projekat, koji se sprovodi uz podršku Evropske unije preko programa EU PRO, usmeren je ka jačanju konkurentnosti lokalnih MSP-a, uključujući mlade ljude i žene kao ranjive grupe u pet okruga u Srbiji –Pirotskom, Nišavskom, Jablaničkom, Zaječarskom i Pčinjskom.

 Kroz aktivnosti koje će se sprovoditi u narednih šest meseci pružiće se tehnička podrška za uspešno primenjivanje i pronalaženje neophodnih spoljnih finansijskih izvora finansiranja kao i jačanje marketinške pozicije privrednika na novim tržištima.

 Takođe planirano je da se za preduzetnike i preduzetnice organizuju obuke, da se izradi web sajt za promociju ženskog preduetništva sa opcijom e- trgovine, kao i praktični priručnici, promotivni katalozi i dr.

 Ovaj projekat finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker