Sport

Počinje prolećni deo prvenstva – Velika borba za opstanak pred pirotskim rukometašicama

Rukometašice Pirota odigrale su još jednu kontrolnu utakmicu pred nastavak prvenstva Super B lige Srbije. Naime, obe ekipe ŽRK Pirot odigrale su, u Hali “Kej” u Pirotu, trening utakmice sa selekcijama Topličanina iz Prokuplja. U susretu mlađih kategorija Piroćanke su bile bolje i pobedile sa 13:4 (7:2), dok je prvi tim Pirota poražen rezultatom 25:32, poluvreme 14:15.

ŽRK Pirot: I.Ćirić(2), I.Savić (1), S.Tančić(10),A.Drinić (2), B.Stojanović (4), J.Jovanović (2),A.Spasić(1), A.Ranđelović(1), M.Stojanac (2), D.Đurović, Z.Kostić, Lucija Č, S.Filipović, J.Rančić, M.Potić, L.Petrović, M.Načev.

Ovog vikenda počinje prolećni deo prvenstva Super B lige Srbije za rukometašice. ŽRK Pirot je u ovom kolu slobodan tako da će Piroćanke imati priliku da se još bolje pripreme za prvi susret u nastavku prvenstva u kojem će se kao gosti sastati sa Petrovaradinom u istoimenom gradu.

Kako nam je rekla predsednica ŽRK Pirot, Marija Ilić, ekipa je na okupu, dobro se radilo u pripremnom periodu, a u nastavku prvenstva, pored standardne postave koja je pojačana dolaskom Branke Stojanović i Milice Stojanac iz Niša, Klub će moći da računa i na nekoliko mladih rukometašica koje su se nametnule svojim igrama.

U drugoj postavi Pirota, koja je savladala Topličanin, nastupile su: T.Markov, I.Georgijev, S.Antić, M.Načev (3), J.Rančić (3), S.Filipović (4), A.Panić, L.Petrović (2), J.Dimitrojević (1), B.Jovanović.

Foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker