Gradska hronika

Počela isplata po 100 evra građanima koji su se prijavili telefonom ili preko portala Uprave trezora

Ministar finansija u Vladi RS Siniša Mali izjavio je da je danas počela isplata 100 evra građanima koji su se za ovu pomoć prijavili putem portala Uprave trezora, ili putem telefonskog poziva. Ministar je kazao i da će svakoga dana po pola miliona građana dobiti novac na svojim računima. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ukupno 4 miliona gradjana Srbije prijavilo se za jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra zaključno sa jučerašnjim danom, odnosno u poslednjih deset dana. Isplata će početi sutra, u ponedeljak 25. maja, tako što ćemo dnevno isplaćivati novac za oko pola miliona gradjana Srbije. Prethodno su isplaćena sredstva za oko 1,7 miliona primaoca penzija i za oko 160.000 hiljada korisnika novčane socijalne pomoći. Prijava traje do 5. juna a možete da se prijavite preko portala Uprave za trezor – na web adresi idp.trezor.gov.rs ili putem kontakt – centra na broj telefona 0800 101 100. Pružamo podršku gradjanima u trenutku kada im je to najpotrebnije. ??

Објава коју дели Siniša Mali (@mali_sinisa) дана

Po rečima ministra, do juče se četiri miliona građana Srbije javilo da dobije 100 evra.
-Novac su već dobili penzioneri i oni koji primaju novčanu socijalnu pomoć, prijavljivanje traje do 5. juna a svi bi trebalo da budu isplaćeni do 7. juna, izjavio je ministar Mali za TV Hepi.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker