Lokalna samouprava

Počela dvodnevna, besplatna, obuka za početnike u poslovanju

U organizaciji Regionalne razvojne agencije “Jug” danas je počela dvodnevna obuka za početnike u poslovanju. Obuka se održava u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot, a namenjena je potencijalnim i postojećim privrednicima i preduzetnicima početnicima koji žele da steknu dodatna znanja iz oblasti preduzetništva. Predavač je, menadžerka Sektora za razvoj ekonomije i ljudskih resursa RRA “Jug”, Maja Virijević.

Grad Pirot, kao jedan od osnivača Regionalne razvojne agencije “Jug”, kao i Privredna komora Pirot partneri su na mnogim sličnim aktivnostima kaže, menadžerka Sektora za razvoj ekonomije i ljudskih resursa RRA “Jug”, Maja Virijević. U okviru te saradnje realizuje se i ova besplatna obuka za početnike u biznisu sa teritorije Pirotskog okruga.

“Obuka će se održati u skladu sa interesovanjem polaznika, čiji je broj ograničen, s obzirom da su polaznici izrazili interesovanje da konkurišu za bespovratna sredstva programa Fonda za razvoj koji su nedavno promovisani ovde u Pirotu. Fokusiraćemo se uglavnom na biznis plan Fonda za razvoj, neke osnovne elemente poslovnog planiranja, analizu poslovne ideje i istraživanja tržišta. Cilj je da polaznici mogu samostalno da izrade bisniz plan, odnosno prijavni formular i dokumentaciju koja je potrebna za konkurisanje kod Fonda za razvoj za početnike u poslovanju” – rekla je Virijević.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker