Sport

Pobeda protiv Brzog Broda jedino prihvatljiva opcija

U prva tri kola prvenstva Radnički Pirot zabeležio je sve tri pobede, pa navijači s pravom očekuju da se pobednički niz nastavi, pogotovo što “Beli” u nedelju, od 16 časova i 30 minuta, igraju na svom terenu gde će se sastati za ekipom Brzi Brod. Trener Radničkog, Goran Lazarević, zadovoljan je, pre svega, odnosom svojih fudbalera prema radu i, upravo, to je rezultat trenutne situacije i stanja na tabeli.

“Nadam se da ćemo nastaviti istim tempom, pravi tim je onaj koji se ponavlja u dobrom i ima kontinuitet rezultata i dobrih igara. Ja se nadam da ćemo biti pravi, tek nam dolaze ozbiljne provere, a prva naredna je uvek najozbiljnija i najzahtevnija. Dolazi nam ekipa Brzog Broda koja nas je pobedila u Kupu, dobro smo ih upoznali, znamo odakle nam preti opasnost, tako da ćemo se truditi da neke stvari koje su se na toj utakmici pokazale kao loše ispravimo i da nastavimo sa serijom dobrih rezultata i pobeda. Meni je kao treneru uvek bitno da na terenu pokazujemo ono što smo trenirali i to mi je neko merilo da smo na dobrom putu. Tri boda jesu bitna, ali i način na koji se do njih dođe”- rekao je Lazarević.

Korpulentni napadač Radničkog, Miloš Janković, od koga se tek očekuju golovi, kaže da je raspoloženje u ekipi jako dobro, uigranost tima je iz dana u dan sve bolja i smatra da će se Radnički, u nedelju, pobedom revanširati Brzom Brodu za poraz u kup utakmici.

Lazarević će na nedeljnoj utakmici moći da računa na sve fudbalere, povređenih nema, a timu se pridružio i povratnik u redove Radničkog, golman, Stefan Ilić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker