Sport

Planinska trka kanjonom Jerme – “Zlatnim stazama Jerme”

Sportsko udruzenje gradjana Sky Team iz Pirota organizuje prvu trku u planinskom trčanju u kanjonu Jerme “Jerma Golden Trails” (zlatnim stazama Jerme). Trka je namenjena ne samo profesionalnim sportistima, već i rekreativcima i početnicima, postoje kratka i duga staza od 7,5km i 35km, trkači mogu izabrati stazu u skladu sa svojom fizičkom kondicijom.
Svi prijavljeni takmičari dobijaju startne pakete sa startnim brojevima i vrednim poklonima, a svi takmičari koji uspešno završe trku dobijaju finišerske medalje, dok najbrže takmicare i takmičarke očekuju vredne nagrade. Važno je napomenuti i da biti organizovana i trka za decu od 1 km gde će startnina biti besplatna.
Takodje će biti nagradjeni i najbrži i najbrže učesnice iz Pirotskog okruga. Svi takmičari imaju besplatan ručak i sportsku masažu nakon trke. Do sada imamo oko 100 prijava iz Srbije i okolnih zemalja, ali očekujemo rast prijava kako se bliži krajnji rok za prijavu. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na stranici https://trka.rs/event/127/ .
Održavanje ove trke podržali su Turistička organizacija Pirota i JP Srbijašume.
Krajnji rok za prijavu je 17. Maj 2019. u 12:00 sati.

foto Sky team

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de