Biseri Stare planineOstale vesti

Planinarski dom – spas od letnje žege

Na svega 12 kilometra od centra grada put Visoka, Planinarski dom  jednako je  lep zimi i leti. Stoletne bukve, ali i zimzelena šuma ovih dana su pravi spas za one kojima sunce baš i ne prija.

hladovina

Ovu destinaciju lekari preporučuju svima koji pate od plućnih bolesti, ali i kardiovaskularnih problema i takozvanigh menađžerskih bolesti. Hotel “StarA”,  ok0nsnica je ugostiteljstva u ovom delu Visoka. Poznat je po boravku i visinskim  pripremama mnogobrojnih  sportskih ekipa, ali i sportske košarkaške  elite u nekadašnjoj SFRJ.  Uz bajkovite predele, tu su i sportski tereni, staze, ali i smeštaj kakav se samo poželeti može.

pl dom livade

-Uz osnovne usluge koje se podrazumevaju, gostima obezbeđujemo i prevoz do grada i nazad,besplatan internet, pranje, peglanje i sušenje veša i ostale usluge-kažu u upravi hotela.

recepcija

Pun pansion  košta 2.700 dinara, polupansion 2.050 a dnevni odmor 1.500 dinara. Cene apartmana su 3.510 i 4.460 dinara-u zavisnosti od kategorije sobe i broja kreveta.

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Da li ima dvokrevetnih soba sa kupatilom u blizini hotela u privatnom smeštaju? Ima li označenih planinarskih staza? Ima li pešaćka staza do Zavojskog jezera?

    Planinar iz Vojvodine

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker