Sport

Pirotski voz ne staje – šesta utakmica bez poraza i primljenog gola, pao i BSK

Fudbaleri Radničkog danas su u uzbudljivom meču savladali ekipu BSK Borče rezultatom 1:0, na poluvremenu 0:0. U timu Radničkog nije bilo slabe pozicije, svi su igrali odlično sa ogromnom željom za pobedom, što je, po oceni trenera Belih Marjana Živkovića, i odlučilo veoma tešku utakmicu.

“Peta” Denisa Ristova

Radnički je igrao u sastavu: Kostić, Davidović, Mančić B., Marković, Nikolić, Tolić, Petrov, Ožegović, Mančić M., Ristov, Spasić.

radnicki-bsk_6

BSK- Bogdanović, Iličić, Todorić, Cvetković, Počuča, Plavšić, Džugurdić, Kiković, Tripković, Jokić, Žerađanin.

radnicki-bsk_2

Po oceni trenera Belih Marjana Živkovića, u toku prvog poluvremena igru je kontrolisao gostujući tim.  U 64. minutu nakon dobre akcije Beli su poveli  1:0 golom Nemanje Petrova. To je bio i konačni rezultat meča.

 

-Mi i dalje lebdimo na krilima četiri pobede sa početka ovog ciklusa. Glavna stvar zbog koje mi izvlačimo rezultat jeste da imamo ogromnu želju za pobedom i stvarno su prepuni samopouzdanja, što donosi rezradnicki-bsk_3ultat. Mislim da je Borča kontrolisala igru u prvom poluvremenu, sve dok nismo napravili neke korekcije u poluvremenu nakon čega je nama pripalo drugo poluvreme. Oni su imali jednu stopostotnu šansu, ali je presudila naša ogromna želja za pobedom. Ne bi bilo nezasluženo ni da se završilo podelom bodova-kazao je trener Živković.

radnicki-bsk_7
Bakljada Pirgosa

Trener Borče Dragan Aničić čestitao je ekipi Radničkog na zasluženoj pobedi.

-Kada se sretnu dve ekipe koje oće da igraju fudbal, onda utakmica i liči na nešto. Šteta što malo ko to radi u Srbiji. Mi imamo mladu, neiskusnu ekipu, dobijamo svuda pohvale, ali gubimo bodove. Pirot je sasvim zasluženo pobedio-kazao je trener Aničić.

 

radnicki-bsk_5
Beli slave pogodak

milos-nikolic

uskoro i video materijal

tekst, foto, video, montaža Aleksandar Ćirić

 

Slične vesti

2 Comments

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker