Politika

Pirotski SPO se kolektivno pripojio Koaliciji za Pirot

Nakon lomova u centrali Srpskog pokreta obnove i formiranja struja u ovoj stranci, pirotski odbor SPO-a danas je kolektivno pristupio Koaliciji za Pirot, sa kojom je poslednjih 13 godina učestvovao u vođenju grada. Jačajući KZP, jačamo i Pirot, poručili su na konferenciji za novinare Boban Tolić i Miloš Colić.

Tim povodom danas je održana konferencija za novinare na kojoj su se javnosti obratili čelnici pirotskog SPO-a Boban Tolić i Miloš Colić.

-Na našem proširenom Opštinskom odboru na kome je bio prisutan 31 član doneli smo jednoglasnu odluku da se kolektivno pripojimo Koaliciji za Pirot sa kojom sarađujemo 13 ili 14 godina, zajedno smo u koaliciji, dobro smo sarađivali bez većih nesuglasica i mislim da smo dobro radili, u interesu građana, što su oni kroz nekoliko izbornih ciklusa i rezultata i potvrđivali tako da smo mi, smatram, doneli i najlogičniju odluku da se pripojimo Koaliciji za Pirot da nastavimo da radimo na projektima, infrastrukturi, stvaranju boljih uslova za život i građane, što smo i do sada radili. Sada ćemo iz jedne grupe i organizacije delovati možda i bolje nego do sada. Dobro je da se stvara jedna još jača organizacija i mislim da smo doneli dobru odluku-kazao je Tolić.

Miloš Colić kazao je da je na lokalnom nivou pirotski SPO gradio je 13 godina čvrste odnose sa onima kojima je Pirot na prvom mestu.

-Smatramo da Pirot kakav je sada, i slika kakvu o Pirotu imaju i građani, i ambasadori koji na nedeljnom nivou dolaze u Pirot, da smo toj slici kao opštinski odbor u Pirotu zaista doprineli. Delovali smo nekada i mimo zvanične politike stranke sve u interesu građana Pirota. Zaključujem da, odavna suštinski, a od danas i formalno, sve svoje ljudske, materijalne, intelektualne i ostale kapacitete stavljamo u interes KZP jer jačajući KZP jačamo i Pirot-kazao je Colić.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker