Ljudi velikog srca

Pirotski policajci kuvaju za Luku Lilića

Članovi Međunarodne policijske asocijacije iz Pirota(IPA) organizovaće humanitarnu manifestaciju “Kuvajmo za Luku” sa koje će kompletan prihod biti namenjen Luki Liliću, dečaku iz Pirota koji od rođenja boluje od najtežeg oblika cerebralne paralize zbog čega su mu neophodna specijalna kolica koja koštaju oko 250.000 dinara., o čemu su Pirotske vesti pisale.

_DSC3349_resize

Po rečima Zorana Stojčeva, predsednika IPA Regije Pirot, ova humanitarna manifestacija održaće se 26. aprila sa početkom u 9 sati na Gradskom kupalištu u Pirotu.

-Pozivamo sve građane Pirota da dođu u što većem broju, učestvuju u kulinarskom nadmetanju i daju svoj prilog kako bi Luka imao srećnije detinjstvo. Na ovoj manifestaciji učestvovaće ekipe koje će brojati po tri člana, a kotizacija po članu će biti 250 dinara. Takođe, organizovaćemo tombolu za sve prisutne i sakupljanje dobrovoljnih priloga za Luku. Sav prikupljeni novac namenjen je kupovini invalidskih kolica koja su preko potrebna našem mladom sugrađaninu Luki Liliću-kaže Stojčev.

Za sve informacije oko učešća u ovoj humanitarnoj manifestaciji zainteresovani se mogu obratiti Zoranu Stojčevu, predsedniku IPA Regije Pirot na broj telefona  060 310 79 20.

tekst i fotografija Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker