Gradska hronika

Pirotski plesači uspešni na međunarodnom takmičenju u Vršcu

 U nedelju 22.aprila održan je Internacionalni turnir u modernim plesovima ,,GRAND PRIX 2018″ u Vršcu, jedan od najlepših i najvećih plesnih festivala na našim prostorima sa preko 2.800 takmičara iz balkanskih i evropskih zemalja.

Plesači iz Swan plesne kompanije nastupali su u kategorijama solo, male grupe i formacije i ostvarili zapažene rezultate: Koreografija ,,Torn” Tijane Ćirić zauzela je 1.mesto u kategoriji džez balet formacije juniori.

Mlada koreografkinja Kristina Simonović radila je dve hip-hop koreografije od kojih je mala grupa juniora sa koreografijom ,,Panda” zauzela 2. mesto a formacija ,,Chantaje” 3.mesto.

U kategoriji džez balet solo mini zapažen razultat postigla je Draginja Kostadinović u koreografiji “Hold back the river” Tijane Ćirić, zauzevši 3.mesto.

Medalja je na domak ruke bila i Tini Janačković, koja je u finalu zauzela 4. mesto, kao i Aleksandri Kostić koja je nastupala u finalu. Iza uspeha ovih plesača pored koreografa i kondicionih trenera stoji veliki tim saradnika, medju kojima je kostimograf Milica Jovanović, kostimograf Milena Ćirić, make up Andjela Hristov i Ivana Ignjatović-kažu u ovom klubu.

 

 

Photo Girafon

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker