Sport

Pirotski košarkaši počeli sa pripremama. Domaćim snagama spremaju se za velika dela!

Ivica Lakićević novi pomoćni trener prvog stratega - izuzetnog Marka Spasića

Košarkaši Pirota počeli su sa pripremama za takmičarsku sezonu 2023/2024 u Drugoj muškoj ligi Srbije. Prvu prozivku u prisustvu predsednika Kluba Bojana Ranđelovića i nakon njegovog obraćanja obavio je novi-stari trener Marko Spasić, zajedno sa novim pomoćnim trenerom Ivicom Lakićevićem i istim stručnim štabom iz prethodne sezone. Prvom treningu prisustvovao je se skoro kompletan sastav gotovo u potpunosti sačinjen od domaćih igrača kojem će se u narednom periodu pridružiti još jedan igrač na centarskoj poziciji i dva trenutno odsutna igrača mlađih kategorija.


Trenažni proces za narednu sezonu su otpočeli: Dušan Filipović, Nikola Đonlić, Miloš Vukićević, Borko Đorđević, Vladimir Stefanović, Dimitrije Đorđević, Uglješa Radulović, Vuk Vasić, Mateo Kovačević, Pavle Pančić, Aleksa Đorđević, Andrija Kostić, Marko Manić, Vuk Ignjatović i Vid Đorđević.

Prvenstvo Druge lige Srbije počeće najverovatnije 30. septembra 2023.g. a plan prijateljskih utakmica objaviće se krajem avgusta.

-Želimo svu sreću novoj ekipi, verujemo respektabilnoj i vrlo kompetativnoj za najviši plasman u Drugoj ligi Srbije, koja će se u sezoni koja sledi igrati po starom sistemu kao jedinstvena liga, ali ovoga puta u konkurenciji 16 ekipa sa 30 takmičarskih kola-poručio je predsednik Ranđelović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker