Kultura

Pirotski Black Sabbath i Čistilište u OKC-u

Pirotski Black Sabbath tribute bend SABBATAGE, iza kog stoje članovi kultnog sastava Anti-Dote, održaće svoj prvi koncert 16. aprila u prostorijama Omladinskog Kulturnog Centra sa početkom u 21h. Cena karte za ovu svirku iznosi 150 dinara, a bendu će se kao podrška pridružiti lokalni sastav Čisti Ište. Bend Sabbatage čine pevač Aleksandar Kostić, gitarista Vukota Ilić, basista Dušan Krstić i bubnjar Milan Nejković.

Ljubitelji heavy metal zvuka u Pirotu a i šire rado se sećaju benda Anti-Dote, koji je ostavio ogroman trag na lokalnoj metal sceni i inspirisao mlađe naraštaje da preuzmu baklju nakon njihovog razlaza. Sada, mnogo godina nakon njihovog razlaza članovi ovog kultnog sastava ponovo su na okupu kako bi odali počast velikanima i veteranima heavy metal zvuka, bendu Black Sabbath. Kao što verovatno znate, bend Black Sabbath je ove godine stavio tačku na svoju skoro pet decenija dugu karijeru koncertom u gradu Birmingemu, u kome je sve počelo.

 

Posetioci ovog koncerta će imati prilike da čuju i vide autentičnu tribute svirku prožetu kako hitovima tako i pomalo zapostavljenim stvarima sa albuma koji su nastali dok je za mikrofonom bio neponovljivi Ozzy Osbourne.

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker