Ostale vesti

Pirotski bend “Nacionalna klasa” dobio nagradu “Beogradski pobednik” kao najbolji “uživo” bend Srbije

Bend “Nacionalna klasa” iz Pirota ovih dana proglašen je najboljim “live” bendom u Srbiji i dobio nagradu “Beogradski pobednik.

 


Ovo prestižno priznanje uručeno je članovima benda u klubu “Kasina” na Terazijama.

Vokal benda, Bojana Jovanović kazala je Pirotskim vestima da je ova nagrada najbolja potvrda da se veliki rad koji je uložen zadnjih nekoliko godina isplatio. Bend je nastao 2003. godine, kada je grupa mladih a u isto vreme izuzetno muzikalnih osoba, odlučila da svira „nešto po svom ukusu”, i iste godine nastupaju pod nazivom „Nacionalna klasa”.

Uručenje nagrade – foto Igor Đorđević

-Ovo je zaista predivno iskustvo za sve nas i veliko priznanje. Drago nam je što smo ovom nagradom dobili potvrdu za naporan rad i trud i da su ljudi to prepoznali. To nama strašno mnogo znači. Kako bi nastup u Beogradu protekao u najboljem mogućem redu pomogli su nam Frizerski salon “La La”, dok je za šminku bila zadužena Miljana Ćirić-kaže Jovanovićeva.

Nastup benda Nacionalna klasa nakon uručenja priznanja – foto Igor Đorđević

Sadašnju postavu čine muzičari iz Pirota, Niša i Babušnice. Članovi benda su: Bojana Jovanović-vokal; Aca Simonović-vokal; Saša Stojković-gitara; Dragan Lilić-bubanj; Miljan Ćirić-bas gitara, vokal; Milan Kostić-klavijature, harmonika; Danijel Stojanović- klavijature.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker