Gradska hronika

Pirotski autolimar pomaže vlasnicima starih automobila i onima lošijeg materijalnog stanja

Pirotski autolimar Ivan Stefanović odlučio je da, nakon najnovijih izmena i znatno strožih tehničkih pregleda koje će posebno pogoditi starije četvorotočkaše i njihove vlasnike koji su uglavnom lošijeg materijalnog statusa, cenu svojih usluga za automobile starije od 20 godina drastično smanji, a u alarmantnim situacijama, kako kaže, neće naplaćivati ništa, već će raditi po sistemu “ko koliko da”.

-Želeo bih da pomognem našim sugradjanima Piroćancima oko ove novonastale situacije u vezi tehničkog pregleda. Pomogao bih porodicama, ljudima koji imaju automobile starije od 20 godina, a lošije su materijalne situacije i nemaju ili nisu planirali baš neki izdatak za popravku vozila. Za alarmantne probleme ne bi bilo naplate, nego po sistemu ko koliko da, a za dodatne radove koje bi trebali da urade pre svega radi lične bezbednosti, tipa zamena pragova, rubova, patosa, naplaćivao bih minimalno, 30%-50% od realne cene, da pokrijem troškove struje, žice, gasa, lima. Auto-limariju  radim prvenstveno zato što volim, učio sam i nasledio zanat od oca, a i tako sam vaspitan da pomažem drugima u nevolji. Sve me je to nagnalo da se odlučim na ovakav potez-kazao je Stefanović Pirotskim vestima. Svi koji imaju problem Ivana mogu dobiti na broj telefona 066/319-000.

Znatno strože procedure prilikom tehničkih pregleda, koje su uvedene sa ciljem povećanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, sprečiće mnoge vlasnike starih automobila, kakvih je mnogo na ulicama našeg grada, a koji često nisu tehnički potpuno ispravni, da upravljaju svojim kolima.

foto – lična arhiva Ivana Stefanovića

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker