Gradska hronika

Pirotske vesti rekordno posećene

Portal Pirotske vesti, za nešto više od dve godine postojanja, sa samo jednim zaposlenim, postao je ubedljivo najposećeniji portal u Pirotskom okrugu, a polako na rejting listama prestiže i mnoge regionalne sajtove koji pokrivaju daleko veću teritoriju. Pirotske vesti su jedini lokalni medij u Pirotu koga su u poslednjih par meseci citirali brojni nacionalni mediji, poput TANJUG-a, televizije N1, portala Telegraf, Radio-televizije Vojvodine i mnogi drugi nacionalni mediji. Pirotske vesti su i glavni izvor informacija za Piroćance širom sveta.

Kada je o Pirotskom okrugu reč, na osnovu podataka kompanije “Alexa”(posluje u okviru Amazon korporacije), koja je uz Google, najpoznatija kompanija koja vrši procenu rejtinga svih sajtova i portala na celom svetu, Pirotske vesti su bez konkurencije, ubedljivo su najposećenije i rangirane su trenutno na 1567 poziciji kada je o Srbiji reč, i na 507.842 poziciji na globalnom nivou.

alexa rejting pv

Sa druge strane, portal Plus online je u Srbiji rangiran tek na 6.360 poziciji, a na globalnom nivou na 1.083.047 poziciji. Takođe, rejting Pirotskih vesti na rang listi je u stalnom porastu još od samog početka rada. Pirotske vesti su već prestigle i brojne portale koji pokrivaju daleko veću teritoriju, pa je recimo iza Pirotskih vesti, na nacionalnom nivou, i portal Jugmedia, koji svojom dopisničkom mrežom pokriva teritoriju Niša, kao i gradove Leskovac, Vranje, Pirot i Vlasotince. Uz to, iza uspeha Pirotskih vesti ne stoji tabloidan sadržaj.

alexa rejting plus

Hvala na poverenju

Urednik, novinar, fotoreporter, snimatelj, montažer i administrator portala Pirotske vesti

Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker