Gradska hronika

Pirotski specijaliteti i hrana aduti hotela na Jabučkom ravništu

Pirotske specijaliteti, poput pirotske peglane kobasice, pirotskog kačkavalja i drugi gurmalnuci postali su prepoznatljivi i nezamenljivi u gastronomskoj ponudi hotela na Staroj planini, koga posećuje tokom cele godine ogroman broj turista iz cele zemlje, ali sve više i iz inostranstva. 

-Koristimo svaku priliku da se promovišemo i prezentujemo. Hotel poslednjih godina u svojoj ponudi ima i naše specijalitete, koji su postali prepoznatljivi i traženi na trpezama u hotelu visoke kategorije na Staroj planini-kazao je direktor Turističke organizacije Pirot Bratislav Zlatkov za TV Pirot. 

Po njegovim rečima, Turistička organizacija Pirot učestvovaće aktivno i u kreiranju letnje turističke ponude hotela na Staroj planini na Jabučkom ravništu i to kroz organizovanje avanturističkih tura poput obilaska vodopada na Staroj planini i drugih prirodnih lepota, uz standardnu ponudu izuzetne staroplaninske hrane.

pogledajte prilog TV Pirot

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Stara planina zaista ima veliki turistički potencijal. Jednom sam imao prilliku da je posetim i ostala mi je u jako lepom sećanju. Nažalost, nisam imao priliku da obiđem sve što ova planina ima da ponudi, jer sam bio na jednodnevnom izletu, ali se nadam da će mi se u skorije vreme opet ukazati prilika da je posetim i to na malo duži vremenski period.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker