Pirotski specijaliteti i hrana aduti hotela na Jabučkom ravništu

Pirotske specijaliteti, poput pirotske peglane kobasice, pirotskog kačkavalja i drugi gurmalnuci postali su prepoznatljivi i nezamenljivi u gastronomskoj ponudi hotela na Staroj planini, koga posećuje tokom cele godine ogroman broj turista iz cele zemlje, ali sve više i iz inostranstva. 

-Koristimo svaku priliku da se promovišemo i prezentujemo. Hotel poslednjih godina u svojoj ponudi ima i naše specijalitete, koji su postali prepoznatljivi i traženi na trpezama u hotelu visoke kategorije na Staroj planini-kazao je direktor Turističke organizacije Pirot Bratislav Zlatkov za TV Pirot. 

Po njegovim rečima, Turistička organizacija Pirot učestvovaće aktivno i u kreiranju letnje turističke ponude hotela na Staroj planini na Jabučkom ravništu i to kroz organizovanje avanturističkih tura poput obilaska vodopada na Staroj planini i drugih prirodnih lepota, uz standardnu ponudu izuzetne staroplaninske hrane.

pogledajte prilog TV Pirot

1 Komentar

  1. Danijel

    18.05.2017. at 13:38

    Stara planina zaista ima veliki turistički potencijal. Jednom sam imao prilliku da je posetim i ostala mi je u jako lepom sećanju. Nažalost, nisam imao priliku da obiđem sve što ova planina ima da ponudi, jer sam bio na jednodnevnom izletu, ali se nadam da će mi se u skorije vreme opet ukazati prilika da je posetim i to na malo duži vremenski period.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar