Sport

Pirotske “sirene” odlične na Trofeju Novog Sada

Ovog vikenda održan je Međunarodni turnir ,,9. TROFEJ NOVOG SADA,, takmičenje u ritmičkoj gimnastici u individualnim vežbama A, B i B light programa.
Tri takmičarke Kluba ritmičke gimnastike ,,SIRENE“ nastupile su u B programu u individualnim vežbama. Učestovalo je 146 takmičarki iz Srbije i Bosne.

U individualnom programu naše devojčice su imale dobre nastupe sa novim vežbama i postigle odlične rezultate u različitim uzrasnim kategorijama.

Iva Mančić u kategoriji kadetkinja 2008. nastupala je sa vijačom i okitila se zlatnom medaljom, u višeboju zauzela je 4. mesto, u vežbi bez rekvizita Kristina Stoimenov u kategoriji pionirki 2010. zauzela je odlično 4. mesto i Dunja Stamenović u kategoriji pionirki 2009. u veoma jakoj konkurenciji 8. mesto.

Devojčice su imale priliku da vide naše reprezenativke Srbije A programa i uživaju u njihovim nastupima. Samo učešće na ovom takmičenju predstavlja veliki uspeh.
Narednog vikenda naš Klub očekuje Državno takmičenje B programa u individualnim vežbama, predstavićemo se sa 7 devojčica u različitim uzrasnim kategorijama.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker