Gradska hronika

Pirotska policija prošle godine zaplenila 19 kg raznih vrsta droga, procesuirano 112 osoba!

Pripadnici Policijske uprave u Pirotu od početka godine uhapsili su četiri osobe osumnjičene za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Početkom januara, policija je u pretresu stana u kom boravi L. D. (1999) iz Niša pronašla više od 80 grama marihuane i 14 grama amfetamina. Sumnja se da je on prethodno prodao manju količinu amfetamina J. Đ. (1990) iz Bele Palanke u čijem stanu je pronađena manja količina amfetamina, marihuane i tablete ekstazija.

Policija je tokom ove nedelje uhapsila još dve osobe neposredno nakon što je J. M. (1998) iz Niša, kako se sumnja, prodao paketić sa 50,7 grama marihuane V. B. (1994) iz Bele Palanke.

Četvorica osumnjičenih su, uz krivične prijave, privedeni u Više javno tužilaštvo u Pirotu. Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Procesuirano čak 112 osoba, zaplenjeno preko 19 kilograma raznih vrsta droga

Tokom protekle godine, na području Policijske uprave u Pirotu procesuirano je 112 osoba, osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga ili neovlašćeno držanje opojnih droga. Zaplenjeno je više od 19 kilograma raznih vrsta narkotika, od kojih najviše marihuane, a oduzete su i manje količine heroina i kokaina, kao i oko 500 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, saopštila je danas Policijska uprava Pirot.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker