Sport

Pirotska odbojkašica, Maša Stanković, na pripremama pionirske reprezentacije Srbije

Odbojkaški savez Srbije pozvao je, odbojkašicu Odbojkaškog kluba “Pirosi” Pirot, Mašu Stanković, na pripreme ženske pionirske reprezentacije Srbije, koje će se održati u Obrenovcu od 12. do 20. februara ove godine. Maša Stanković, trenutno, nastupa za kadetsku selekciju OK “Pirosi” i veoma je zadovoljna što će učestvovati na pripremama pionirske selekcije Srbije.

”Naravno da sam presrećna i, svakako, ovo je uspeh kako mog višegodišnjeg zalaganja i treniranja tako i mojih trenera i svih saigračica u Klubu. Nadam se da ću ispuniti očekivanja i u najboljem svetlu predstaviti Klub i naš grad. Sigurno je da svako ko trenira sanja da jednog dana brani boje svoje zemlje i iskreno se nadam da će se moj san ostvariti” – izjavila je Maša Stanković.

Treneri u OK “Pirosi”, Ivana Đorđević i Dragan Milošević, kažu da su zadovoljni pozivom i da je to veliki podstrek za dalji rad.

”Sigurno je da prija kada igrač koga trenirate dobije poziv za nacionalnu selekciju. To vam pored svih problema koje imate u trenažnom procesu, a ima ih i te kako, ulije dodatno samopouzdanje i energiju da nastavite i još više se posvetite treningu” – rekao je Milošević, koji je već duži niz godina jedan od trenera u reprezentativnim selekcijama Srbije za mlađe kategorije sa kojima ima dosta uspeha.

Odbojkaški klub ”PIROSI” takmiči se u tri starosne kategorije. Sa kadetskom ekipom stigli su do polufinala kadetskog prvenstva Nišavskog okruga. Sa pionirskom selekcijom trenutno zauzimaju drugo mesto i čeka ih drugi deo sezone koji počinje krajem meseca.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker