Lokalna samouprava

Pirot prednjači na polju energetske efikasnosti

Na  drugom Međunarodnom sajmu  o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti – „RENEXPO – Zapadni Balkan” našoj opštini uručeno je priznanje za aktivno učešće u oblasti energetske efikasnosti.

Opština Pirot je pored Kučeva, Vrbasa i Kraljeva dobitnik priznanja za realizaciju aktivnosti  na polju energetske efikasnosti čime je svrstana u red opština koje prednjače u željama da ostvare uštedu energije i naravno u razvoju obnovljivih izvora energijeizjavio je Pirotskim vestima, Boban Nikolić član Opštinskog veća zadužen za vanprivredu.

Internacionalni RENEXPO®Western Balkans događaj predstavlja veoma važnju platformu za profesionalnu razmenu znanja i iskustava uz istovremeno povezivanje projektnih partnera i lidera u industriji. Identifikuju se potrebe klijenata i pomaže im se u njihovoj realizaciji organizovanjem nekoliko događaja godišnje – sajmova, konferencija, dana ciljnih grupa, kongresa…
Organizacijom kompanije REECO SRB d.o.o. koja čini deo REECO® Grupe sa sedištem u Nemačkoj i poslovnim jedinicama u Austriji, Rumuniji i Poljskoj, od 1997. godine je preko 50.000 stručnjaka iz više od 70 zemalja prisustvovalo sajmovima i konferencijama ovakve vrste.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker